Webdesign

"Gespecialiseerd in responsive websites en werk nauw samen met mijn klanten.."

Ik ben een webdesigner gepassioneerd over het creëren van prachtig ontworpen websites die gemakkelijk te gebruiken zijn voor de doelgroep. Ik ben gespecialiseerd in responsive websites en werk nauw samen met mijn klanten om het merk, de doelgroep en de doelen te begrijpen en een unieke en effectieve website te creëren die aansluit bij de behoeften van het bedrijf. Ik ben ervaren in het ontwerpen van websites en werk graag samen met mijn klanten om hun visie tot uitvoering te brengen.

Gebruiksvriendelijk ontwerpen

Ik gebruik de laatste technologieën en best practices om ervoor te zorgen dat uw website snel en gemakkelijk te gebruiken is voor uw bezoekers. Ik ben ook bekend met verschillende content management systemen (CMS) en bied diensten aan voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat uw website goed gevonden kan worden in zoekmachines en om meer bezoekers naar uw site te krijgen. Door rekening te houden met de doelgroep van het bedrijf, kan ik ervoor zorgen dat de website aansluit op hun behoeften en verwachtingen en dat de website aantrekkelijker is voor de doelgroep, wat kan leiden tot meer conversies.

Bearr

Ik heb onlangs de mogelijkheid gehad om een ​​website te fixen voor een goede vriendin. Zangeres Bearr had een simpele portfolio pagina nodig voor haar muziek releases.

BlindByJewels

Onlangs kreeg ik de kans om aan een website te werken voor BlindbyJewels, een rapstudio in Tilburg. Het was een opwindend project, aangezien ik van muziek hou en graag een getalenteerde groep artiesten wilde helpen.

Mrlong

Ik heb onlangs de mogelijkheid gehad om een ​​website te ontwerpen en te ontwikkelen voor een bestaand Aziatisch restaurant genaamd Mr. Long Breda. De eigenaar wilde de website vernieuwen met een modern en visueel aantrekkelijk ontwerp dat klanten zou aantrekken en het menu en de locatie van het restaurant zou laten zien.

Saigon Deli

Ik heb onlangs een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor Saigon Deli, een bestaand Aziatisch restaurant. De website bevat hoogwaardige foto’s van de gerechten en het interieur van het restaurant, een overzichtelijke menupagina en een locatiepagina met het adres van het restaurant en een ingesloten Google Maps. Ook heb ik functionaliteiten toegevoegd zoals een aanmeldformulier voor de nieuwsbrief. De website heeft een modern en verfijnd ontwerp dat de merkidentiteit van Saigon Deli weerspiegelt.

Muziekschool Eddy J

Ik heb een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor Muziekschool Eddy J, een muziekschool. De website bevat informatie over de muziekprogramma’s en instructeur van de school. De website heeft een modern en visueel aantrekkelijk design dat de huisstijl van Muziekschool Eddy J.

Untitled Studio Network

Ik had besloten om een ​​website te maken voor mijn toen eigen bedrijf, Untitled Studio Network. Als creatief bureau gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webontwikkeling en branding, was het belangrijk voor mij om een ​​professionele online aanwezigheid te hebben die de diensten die we aanbieden en de kwaliteit van ons werk nauwkeurig weergeeft.

Openapp.App

OpenApp.app, een online platform dat ik samen met een vriend heb ontwikkeld in opdracht van een aantal organisaties om mensen bewust te maken van stigma’s en hun impact op individuen en de samenleving. Ik wilde een bron creëren waar mensen konden leren over verschillende stigma’s, hun ervaringen konden delen en ondersteuning en bronnen konden vinden.

BottleX

Een upgrade van de website voor Bottlex, een private label gespecialiseerd in hoogwaardige haar- en huidverzorgingsproducten. Aangezien de online aanwezigheid van het bedrijf een cruciaal onderdeel is van de marketing- en verkoopinspanningen, vond ik het geweldig om de website te helpen verbeteren en gebruiksvriendelijker en moderner te maken.

Nian Hao

Ik kreeg de kans om de website van Nian Hao, een populair Chinees restaurant in de stad, te upgraden. Aangezien de online aanwezigheid van het restaurant een belangrijk onderdeel is van de marketing en klantcommunicatie, vond ik het geweldig om de website te helpen verbeteren en gebruiksvriendelijker en moderner te maken.