Graphic Design

"Ik streef ernaar om ontwerpen te maken die passen bij het merk van het bedrijf en die aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie."

Mijn grafische ontwerp diensten bieden bedrijven professionele en opvallende beelden die hun merk versterken en hun communicatie met klanten verbeteren. Ik ontwerp allerlei soorten materialen voor bedrijven, van logo’s en merkmateriaal tot marketingmateriaal en afbeeldingen op sociale media. Al mijn ontwerpen zijn gericht op het creëren van een visueel aantrekkelijk en consistent merkbeeld, en zijn bedoeld om de boodschap van het bedrijf over te brengen op een manier die effectief is in het stimuleren van betrokkenheid en verkoop bij het doelpubliek.

BlindbyJewels

Onlangs kreeg ik de kans om aan een logo te werken voor BlindbyJewels, een rapstudio in Tilburg. Het was een opwindend project, aangezien ik van muziek hou en graag een getalenteerde groep artiesten wilde helpen.

S!R Lexington

Ik heb een logo gemaakt voor S!R Lexington dat is geïnspireerd op het ontwerp van een oud Engels schild. Het logo dat ik heb gemaakt, bevat elementen en kenmerken die doen denken aan de stijl en het uiterlijk van deze historische schilden, terwijl ik ook mijn eigen creatieve flair en unieke accenten aan het ontwerp toevoeg. Het eindresultaat is een logo dat de essentie en geest van het oude Engelse schild weergeeft, terwijl het tegelijkertijd modern en visueel aantrekkelijk is.

Bozart

Voor Bozart maakte ik een logo dat geïnspireerd is op de naam. Bozart is een combinatie van Beats en Mozart, dus maakte ik een tekening van Mozart met een zonnebril op om iets klassieks met iets moderns te combineren. Het logo dat ik heb gemaakt, bevat elementen van zowel klassieke als moderne elementen, met een focus op de naam Bozart en de connectie met zowel Mozart als Beats.

Sushi Crush

Ik heb een redesign gemaakt voor de nieuwe locatie van Sushi Crush in Tilburg. Voor dit project heb ik ontwerpelementen uit hun bestaande logo gebruikt en deze in een neutrale achtergrond verwerkt om het menu effectief te benadrukken. Het doel van het herontwerp was om een ​​visueel aantrekkelijke en samenhangende look te creëren voor de nieuwe locatie waarin elementen van de bestaande merkidentiteit zijn verwerkt.

MrLong

Ik ben verantwoordelijk voor alle grafische ontwerpen, webdesigns en social media marketing voor Mr. Long Breda. Mijn taken omvatten het creëren en implementeren van verschillende visuele elementen voor het bedrijf, waaronder logo’s, websites en social media content. Ik verzorg ook de marketing en promotie van Mr. Long Breda via sociale mediaplatforms om de naamsbekendheid te vergroten en klanten aan te trekken.

Msabah Salum

Voor Msabah Salum heb ik een logo gemaakt met elementen uit de landen waarmee hij omgaat. Salum komt oorspronkelijk uit Tanzania, dus ik heb de kleuren van de Tanzaniaanse vlag gebruikt en een tekening van het Kilimanjaro-gebergte in het ontwerp opgenomen. Daarnaast studeerde Salum in Oekraïne, maar moest door oorlog vluchten en kwam uiteindelijk in Nederland terecht. Het logo symboliseert de weerspiegeling van iemands leven en de diverse ervaringen en culturele invloeden die het vormen.

Duttiér

Ik kreeg de kans om een ​​logo te maken voor de rapper T.Dutty. Met het Duttiér-logo is hij van plan een rebranding-inspanning te starten voor zijn imago en carrière. Het logo dat ik heb ontworpen zal worden gebruikt om T.Dutty en zijn muziek te vertegenwoordigen, en zal worden opgenomen in verschillende promotiematerialen en content op sociale media als onderdeel van het rebrandingproces.

Midknight Planner

Voor Midknight Planner werd er mij gevraagd om een logo te maken met als hoofd thematiek het schaakstuk “Het Paard”. 

Met het logo wou de klant een reeks notebooks uitbrengen met het logo prominent in het ontwerp.

Uiteindelijk heb ik een logo ontworpen met scherpe randjes, navy blauw als basis kleur en gele ogen om in te spelen op de naam. Midknight Planner.

Saigon Deli

Voor een lokaal Vietnamees restaurant heb ik de volledige huisstijl ontworpen, inclusief het logo, menu, website en raamstickers. Het restaurant was nieuw en wilde een geheel nieuwe uitstraling creëren. Als onderdeel van het project ontwikkelde ik een samenhangende visuele identiteit die de unieke sfeer en het culinaire aanbod van het restaurant nauwkeurig weergeeft. Van het logo tot het menu en het ontwerp van de website, ik heb elk element zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat professioneel, visueel aantrekkelijk en consistent was met het gewenste merkimago van het restaurant. Het merkimago van Streetfood.

Eigen werk

In de loop der jaren heb ik talloze grafische werken voor mijn eigen bedrijf gemaakt, waaronder Untitled Studio Network en mijn podcasts. Ik heb grafische elementen ontworpen om meerdere klanten aan te trekken en te werven. Deze grafische ontwerpen hebben een cruciale rol gespeeld bij het vestigen van mijn merk en het effectief promoten van mijn diensten bij potentiële klanten. Door mijn gebruik van visueel aantrekkelijke en samenhangende ontwerpelementen, ben ik in staat geweest om de identiteit en waardepropositie van mijn merk effectief over te brengen aan mijn doelgroep.

Dilly Max

Voor een beginnende content creator heb ik een redesign logo gemaakt gebaseerd op zijn bestaande logo. Met strake elementen en simpele vormen is het logo van Dilly Max onstaan.

BottleX

Ik kreeg de kans om tal van grafische werken te maken voor het private label bedrijf BottleX. Deze projecten omvatten het ontwerpen van banners voor grote beurzen en labels voor hun haarproducten. Het doel van deze grafische ontwerpen was om het merk BottleX en zijn producten effectief te promoten en een samenhangende visuele identiteit te creëren die resoneert met hun doelgroep. Door het gebruik van opvallende en professionele ontwerpelementen kon ik BottleX helpen hun merkboodschap effectief te communiceren en op te vallen in een competitieve markt.

Uncut

Voor Uncut heb ik een hele grafische tekening mogen vormgeven tot een etiket voor een familie van waxen. 

In de familie waren uiteindelijk drie verschillende producten gemaakt.

Ornatiq

Ik kreeg de kans om het logo van Ornatiq opnieuw te ontwerpen voor hun nieuwe lijn, Ornatiq goes silver. Dit project omvatte niet alleen het vernieuwen van het logo-ontwerp, maar ook het maken van kleurkeuzes en het ontwerpen van de producten en verpakkingen voor de nieuwe lijn. Het doel van het herontwerp was om een ​​samenhangende en visueel aantrekkelijke visuele identiteit te creëren die de boodschap van het merk effectief communiceert en de nieuwe lijn onderscheidt van de bestaande producten. Door zorgvuldige planning en aandacht voor detail was ik in staat om een ​​herontwerp te creëren dat met succes voldoet aan de behoeften van Ornatiq en de unieke kwaliteiten van hun nieuwe productlijn weerspiegelt.

Vieth Hairdressers

Voor Vieth Hairdressers heb ik de volledige branding ontworpen, inclusief het logo en alle producten die ze onder deze branding hebben uitgebracht. Voor dit project moest ik een samenhangende visuele identiteit voor het bedrijf creëren die hun imago en waarden nauwkeurig weergeeft. Van het logo-ontwerp tot de verpakking en het marketingmateriaal, ik heb elk aspect van de branding zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het merk Vieth Hairdressers effectief wordt gecommuniceerd en hen onderscheidt van hun concurrenten. Over het algemeen was mijn doel om een ​​professionele en visueel aantrekkelijke branding te creëren die Vieth Hairdressers helpt op te vallen in hun branche en klanten aan te trekken.

Shivoo

Ik ontwierp de volledige branding voor Shivoo, inclusief het logo en alle producten die ze aanbieden. Voor dit project moest ik een samenhangende visuele identiteit voor het bedrijf creëren die hun imago en waarden nauwkeurig weergeeft. Van het logo-ontwerp tot de verpakking en het marketingmateriaal, ik heb elk aspect van de branding zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het Shivoo-merk effectief wordt gecommuniceerd en hen onderscheidt van hun concurrenten. Over het algemeen was mijn doel om een ​​professionele en visueel aantrekkelijke branding te creëren die Shivoo helpt op te vallen in hun branche en klanten aan te trekken.

PuurJo

Ik kreeg de opdracht om voor PuurJo de gehele branding te ontwikkelen en vorm te geven, inclusief de verpakkingen en producten. Voor dit project moest ik een samenhangende visuele identiteit voor het bedrijf creëren die hun imago en waarden nauwkeurig weergeeft. Van het logo-ontwerp tot de verpakking en het marketingmateriaal, ik heb elk aspect van de branding zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het PuurJo-merk effectief wordt gecommuniceerd en hen onderscheidt van hun concurrenten. Over het algemeen was mijn doel om een ​​professionele en visueel aantrekkelijke branding te creëren die PuurJo helpt op te vallen in hun branche en klanten aan te trekken.

PureRene

Ik kreeg de kans om voor PureRene het merk te redesignen, inclusief de kleuren van de producten en het logo. Voor dit project moest ik een samenhangende visuele identiteit voor het bedrijf creëren die hun imago en waarden nauwkeurig weergeeft. Van het logo-ontwerp tot de verpakking.

VinaVo

Voor een nieuw Vietnamees restaurant genaamd VinaVo in Dordrecht ontwikkelde ik de gehele branding, inclusief het logo en de menukaart. Voor dit project moest ik een samenhangende visuele identiteit voor het restaurant creëren die hun imago en waarden nauwkeurig weergeeft. Van het logo-ontwerp tot de verpakking en het marketingmateriaal, ik heb elk aspect van de branding zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het VinaVo-merk effectief wordt gecommuniceerd en hen onderscheidt van hun concurrenten.

Nian Hao

Ik heb het logo van het lokale Chinees-Indische restaurant Nian Hao herontworpen tot een moderne versie van het huidige logo. Dit was om het merk van het restaurant te versterken en om het visueel aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten. Het resultaat was een fris en professioneel logo dat weergeeft wat het restaurant te bieden heeft. Ik ben blij dat ik deze kans heb gehad om het logo van Nian Hao te verbeteren en ben trots op het eindresultaat.