WAGDIE

Werkzaamheden:
Copywriting

Wat heb ik voor WAGDIE gedaan?

Mijn rol als copywriter voor de lorebook van WAGDIE was om te helpen een alomvattend en boeiend verhaal voor de gamewereld te creëren, terwijl ik er ook voor zorgde dat de tekst foutloos en gemakkelijk te begrijpen was.

Wat is WAGDIE

WAGDIE, het ultieme avonturenspel waarin spelers reizende krijgers worden die een duister fantasierijk verkennen vol woeste monsters, rivaliserende goden en een diverse cast van personages en groepen. Terwijl je door deze wereld reist, zullen de keuzes die je maakt het verhaal vormen en het lot van het rijk bepalen.

Maar het gaat niet alleen om de gameplay. De WAGDIE-community op Twitter en Discord is waar de echte magie gebeurt. Ze creëren constant fanart, podcasts, wiki’s, biografieën van personages en meer, die deze wereld tot leven brengen. Het is een interactieve en meeslepende ervaring die je vanaf de sprong verslaafd zal maken.

WAGDIE, de ultieme NFT-game waarin spelers digitale activa op de blockchain kunnen verhandelen en verkopen. Maar wat deze game onderscheidt, is de unieke “brandende” monteur. Spelers offeren hun NFT’s op om het verhaal te verlengen en de wereld naar hun beeld vorm te geven. Dit voegt een heel nieuw niveau van strategie toe aan het spel en stelt spelers in staat om hun stempel te drukken op het rijk van WAGDIE.

Wat is een NFT?

NFT’s, of non-fungible tokens, zijn een nieuwe manier om digitale activa te bezitten die uniek zijn en niet kunnen worden gerepliceerd. Zie ze als een digitale versie van een uniek schilderij of beeldhouwwerk. Net zoals dat kunstwerk waarde heeft omdat het uniek is, heeft een NFT waarde omdat het uniek is. Het kan van alles zijn, van een stuk digitale kunst tot een tweet tot virtueel onroerend goed.

NFT’s worden gemaakt met behulp van blockchain-technologie, een digitaal grootboek dat alle transacties bijhoudt. Dit zorgt ervoor dat de NFT uniek is en niet kan worden gerepliceerd, en maakt ook een gemakkelijke eigendomsoverdracht mogelijk.

Deze technologie opent nieuwe mogelijkheden voor makers en verzamelaars. Kunstenaars en ontwerpers kunnen nu hun digitale creaties verkopen als unieke stukken, en verzamelaars kunnen een stuk digitale kunst bezitten dat werkelijk uniek is. Het creëert ook nieuwe mogelijkheden om geld te verdienen met digitale inhoud, zoals posts op sociale media en virtuele items in videogames.

Over het algemeen zijn NFT’s een game-wisselaar in de digitale wereld, waardoor unieke digitale activa kunnen worden gemaakt en in bezit kunnen worden genomen, net als in de fysieke wereld.