Stadsdichter De Een Drie

Werkzaamheden:
Webdesign, Copywriting & Animeren

De Een Drie, ook wel bekend als Rodgairo Dalnoot, is de stadsdichter van Tilburg. Hij heeft een persoonlijke website waarop zijn werk, muziek, stadsgedichten en eigen gedichten worden gepresenteerd.

Om de website voor de stadsdichter van Tilburg, De Een Drie beter bekend als Rodgairo Dalnoot te bouwen, volgde ik een aantal stappen om ervoor te zorgen dat deze visueel aantrekkelijk was, gemakkelijk te navigeren en een afspiegeling was van de unieke stijl en carrière van de stadsdichter.

Eerst werkte ik nauw samen met De Een Drie, ook wel bekend als Rodgairo Dalnoot, om zijn visie voor de website te begrijpen en om materiaal of inhoud te verzamelen die hij wilde opnemen, zoals foto’s, video’s en schrijfvoorbeelden.

Vervolgens koos ik een geschikt website platform en begon ik de site te bouwen, waarbij ik een reeks tools en technieken gebruikte om een ​​boeiende en visueel aantrekkelijke lay-out te creëren. Dit omvatte het ontwerpen van een unieke en in het oog springende geanimeerde header en het kiezen van een kleurenschema en lettertype palet dat aansloot bij de stijl van de stadsdichter.

Ik heb er ook voor gezorgd dat de hoogtepunten van de rap carrière van de stadsdichter en zijn poëzie carrière op de hele site zijn opgenomen, zodat bezoekers gemakkelijk meer te weten konden komen over zijn werk en prestaties.

Om ervoor te zorgen dat de website gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk was, heb ik hem getest op verschillende apparaten en browsers en heb ik responsieve ontwerp technieken geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat hij er geweldig uitziet, ongeacht hoe hij werd geopend.

Al met al was het bouwen van de website voor de stadsdichter van Tilburg een uitdagende maar lonende ervaring, en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om het talent en de carrière van de stadsdichter onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.