Mrlong Breda

Werkzaamheden:

Webdesign, Copywriting Online media, Printmedia & Fotografie.

Ik heb onlangs de mogelijkheid gehad om een ​​website te ontwerpen en te ontwikkelen voor een bestaand Aziatisch restaurant genaamd Mr. Long Breda. De eigenaar wilde de website vernieuwen met een modern en visueel aantrekkelijk ontwerp dat klanten zou aantrekken en het menu en de locatie van het restaurant zou laten zien.

Hierbij heb ik een sterk website ontworpen, die aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Hierin heb ik een mooie en aantrekkelijke homepagina ontworpen met informatie over het bedrijf en het aanbod aan producten en diensten. Ook zorgde ik voor een duidelijke structuur van de website en voor gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers.

Daarnaast heb ik ook de huisstijl toegepast op andere aspecten van het project, zoals het menu, promotiemateriaal en social media. Hierdoor is er een consistente uitstraling van de huisstijl over de gehele website, en andere communicatie-uitingen zoals flyers, brochures, posters, etc. Dit geeft een professionele en herkenbare uitstraling voor het bedrijf, en versterkt de naamsbekendheid. Dit heb ik gedaan door te zorgen dat de huisstijl geëlementen, zoals het logo, kleurenpalet, lettertype, beeldstijl worden toegepast en gebruikt in deze aspecten.

Mrlong

Werkzaamheden:

Webdesign

Voor het hoofdkantoor van Mr.Long mocht ik de verantwoordelijkheid hebben voor het maken van een website. Dit kwam voort uit een technisch probleem met hun vorige website. Hierdoor was er een dringende noodzaak om een nieuwe website op te zetten, zodat de activiteiten van het bedrijf weer op een normale manier verder konden gaan.

Ik heb gebruik gemaakt van oude elementen van de vorige website van Mr.Long, zoals de inhoud, afbeeldingen en andere media, om een nieuwe website te bouwen. Dit betekende dat ik deze elementen moest analyseren, selecteren en vervolgens opnieuw opbouwen en integreren in de nieuwe website. Hierdoor hebben we weten om te gaan met de beperkte tijd en beschikbare resources.

Daarnaast heb ik ook gezorgd voor een technisch goede opbouw van de website, zodat de website beter presteert en sneller laadt. Hierbij heb ik ook rekening gehouden met de SEO aspecten van de website, zodat de website beter vindbaar is voor zoekmachines en zo een grotere zichtbaarheid kan hebben.