BlindByJewelsFamilyStudio

Werkzaamheden:
Webdesign & Copywriting

BlindByJewelsFamilyStudio is een professionele muziekstudio die gerund wordt door een groep jonge muzikanten. In de studio werkt het team samen om muziek te creëren en op te nemen. Naast het opnemen van muziek, geven de jongens van BlindByJewelsFamilyStudio ook workshops vanuit hun studio.

Ik heb voor BlindByJewelsFamilyStudio de website geoptimaliseerd. Naast het optimaliseren van de website heb ik ook een nieuwe huisstijl ontworpen voor de BlindByJewelsFamilyStudio. Hierbij kan gedacht worden aan het ontwerpen van een nieuwe logo, kleurenpalet en lettertype. De nieuwe huisstijl zorgt voor een herkenbare en professionele uitstraling van de website en andere communicatie-uitingen van de BlindByJewelsFamilyStudio.

Tenslotte heb ik ook visitekaartjes ontworpen voor de BlindByJewelsFamilyStudio. Hiermee kan de BlindByJewelsFamilyStudio zich voorstellen aan potentiële klanten en zakenpartners en hen een fysiek aandenken geven van hun contactgegevens.

Om ervoor te zorgen dat de website gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk was, heb ik hem getest op verschillende apparaten en browsers en heb ik responsieve ontwerp technieken geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat hij er geweldig uitziet, ongeacht hoe hij werd geopend.